header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Puck en Famke mini’s van de week bij Dames 1

Nieuws afbeelding 23-11-2015
'Ik weet zeker dat ik het leukste weekend had van de hele klas', verzuchtte Puck Hoenderdos (9) maandagochtend. Samen met haar vriendin Famke Harms mocht zij zondag 22 november mini van de week zijn bij Dames 1. Meedoen met de warming-up, de sticks pakken, inspelen bij de keeper (én scoren!) en samen met de dames in de officiële opstelling op het veld en high fiven met de tegenstander Qui Vive (Puck: ‘Wij noemden ze kiwi’). 

Het allerleukst? De eerste bal slaan. Mede dankzij de luidruchtige aanmoedigingen van Puck en Famke werd het al snel 1-0. Puck: "In de rust mochten we mee naar een hokje en werd er uitgelegd wat er beter moest. We moesten heel stil zijn.” Daarna ging het nog beter, want HBS sloot de wedstrijd af met 3-0. Puck en Famke kregen een boekje met de eerste teams waarin ze alle handtekeningen verzamelden van de dames 1. Of ze later zelf in het eerste willen? "Ja, héél erg graag!” 


Reacties


Fien Pandelaar

25-11-2015 @ 12:51:47 |Britt: Cool ik ben ook is mini geweest en dat vond ik ook heel erg leuk ik denk net zoveel als jullie!!😃😃😃

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram