header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

UPDATE Sfeeractie - U steunt toch ook Dames 1 zaterdag 6 juni?

Nieuws afbeelding 4-6-2015
HBS Dames 1 heeft de eerste slag in de play offs tegen De Warande geslagen. In Oosterhout wonnen onze dames met 2-3. Zaterdag 6 juni om 12:30 uur is de belangrijke return op eigen terrein. Bij winst blijven onze dames 1 in de Overgangsklasse

Bij verlies moeten zij opnieuw naar Oosterhout. Laat dat niet gebeuren en kom zaterdag 6 juni massaal naar HBS. Het wordt prachtige dag voor het terras!

Kom op tijd en maak het verschil!
 
Voor de wedstrijd - om 12:00 uur - worden onze veldkampioenen van dit seizoen gehuldigd. D3, JA2, MA5 en MA6, JC4 en MD3 verdienen uw applaus. Zorg dat u er op tijd bent!

SFEERACTIE

Nog 3 dagen en dan is het weer zover, play offs op HBS!

Veel jeugdteams zijn klaar met de competitie en andere teams zijn al aanwezig op HBS. Geen excuses dus en gewoon langs HBS komen of blijven om HBS D1 aan te moedigen tegen De Warande.

Voor alle HBS teams (senioren én junioren) hebben we een mooie actie aanstaande zaterdag.


Kom verkleed in zwart/rood, WEES OP TIJD, maak het meeste lawaai, maak het mooiste spandoek/de mooiste spandoeken of verzin zelf nog iets beters om de dames aan de overwinning te helpen en win een VIP Team Arrangement bij een thuiswedstrijd in seizoen 15/16. De winnaar zal na de wedstrijd via de Dames 1 Facebookpagina bekend worden gemaakt.

See you on saturday! 


#makeitcount

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram