header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Meurkens en Immink nieuw technisch hart HBS Heren 1

Nieuws afbeelding 2-6-2015

Rolf Meurkens heeft zijn tijdelijk contract bij mhc HBS Heren 1 verlengd. Samen met zijn eerste assistent Thomas Immink vormt dit duo komend seizoen het nieuwe technische hart van ons eerste mannenteam.


Meurkens (44), speler van HBS en Master 40+, was eerder hoofdcoach in de Overgangsklasse bij Alkmaar Heren 1. Hij volgde eind maart Bas Bröhring op die vertrok vanwege ‘onvoldoende chemie met de spelersgroep’.

 

Thomas Immink (29, foto), was dit en vorig seizoen assistent-coach bij HIC Dames 1 (en Heren 1) en promoveerde een seizoen eerder met HIC D2 naar de reserve Hoofdklasse. Daarnaast is Immink actief als trainer/coach van Amsterdam JB1 en trainingscoördinator bij de jongste jeugd (EF) van de hoofdklasse club.

 

Dit seizoen zal ook nauw worden samengewerkt met cornerspecialist Toon Siepman. Hij gaat naast de strafcornerspecialisten van Heren en Dames 1 ook de talenten uit de A-jeugd training geven.


Marten van Vliet, voorzitter bij HBS: ‘Rolf heeft in een korte periode Heren 1 weer op de rails gezet en het team straalt weer gretigheid, energie en plezier uit. Hiermee heeft hij zijn reputatie als teambuilder waargemaakt. Hij en wij zien nog veel perspectief in de huidige jonge selectie. Thomas Immink wordt zijn rechterhand. Hij is een ambitieuze en getalenteerde trainer die bij HBS veel kansen krijgt om de volgende stap in zijn carrière te kunnen verwezenlijken.’

In de maand juni zijn er bij HBS Heren 1 open trainingen: elke vrijdag van 20:30-22:00 uur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Rolf Meurkens ([email protected])

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram