header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 verslaat De Warande in eigen huis

Nieuws afbeelding 30-5-2015
HBS Dames 1 heeft de eerste slag in de play offs tegen De Warande geslagen. In Oosterhout wonnen onze dames met 2-3. Zaterdag 6 juni om 12:30 uur is de return op eigen terrein.

Dames 1 begon niet goed. Binnen 10 minuten lag de bal al tegen de planken. Maar na de hectische beginfase herstelde HBS zich en kon tien minuten voor tijd Eefje de 1-1 binnen tikken.

Na de rust kwam Dames 1 uitstekend uit de startblokken en binnen enkele minuten werd er een strafcorner geforceerd. Via een afschuifvariant belandde de bal bij de vrijstaande Lisa die met een diagonaal schot de 1-2 aantekende.

Vervolgens hield HBS druk en niet veel later werd er een strafbal gegeven die koelbloedig werd ingeschoten door Floor. Dit was het sein voor De Warande om alles of niets te spelen. De keeper werd gewisseld om overtal te creëren en er werd met veel strijd gehockeyd. HBS wist echter al snel opnieuw een corner te forceren en nu zonder keeper op goal leek de 1-4 binnen bereik. Helaas werd de bal niet goed gestopt en vlak daarna kantelde de wedstrijd. De Warande ging alles of niets spelen en de druk werd opgevoerd. Vijf minuten voor tijd viel de 3-2 en de brabanders bleven de druk opvoeren. Enkele hachelijke minuten volgenden, maar de 3-3 viel niet.

Als Dames 1 volgende week zaterdag wint blijven ze in de Overgangsklasse. Bij verlies moeten zij opnieuw naar Oosterhout. Laat dat niet gebeuren en kom zaterdag 6 juni massaal naar HBS. Het wordt prachtige dag, ideaal terrasweer!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram