header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Nieuwe leden voor seniorenteams gezocht

Nieuws afbeelding 11-6-2015
Kom je in de buurt van Haarlem wonen? Wil je het hockeyen na jaren weer oppakken? Of heb je nog nooit gehockeyd, maar vind je het leuk om bij een gezellige sportclub aan te sluiten? Kom dan hockeyen bij MHC HBS, op zondag de meest bruisende en gezelligste terras en club van Kennemerland.

HBS is een middelgrote club met 12 damesteams en 13 herenteams.Voor ieder niveau is er wat wils: van een fanatiek prestatieteam (onze beide 1e teams spelen overgangsklasse), reserve overgangsklasse, 1e klasse tot teams in de 4e en 5e klasse waar naast plezier in hockey, vaak de gezelligheid voorop staat. 

Ook voor de veteranen/ veterinnen biedt HBS verschillende mogelijkheden. En daarnaast hebben we bij zowel de dames als de heren sinds dit seizoen jong seniorenteams die uitkomen in een aparte competitie, speciaal opgezet voor de leeftijdscategorie 18 t/m 24 jaar. 

Alle teams van HBS krijgen training op hun eigen niveau.

  • Heb je interesse om bij HBS te komen hockeyen? Meld je dan aan via deze site via menu-item Aanmelden in de linkerkolom. 
  • Een student-hockeyer heeft - bij vertoning van zijn collegekaart - recht op een korting van euro 100,- (MBO, HBO of WO) op het lidmaatschap
  • Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden die HBS jou kan bieden? Stuur dan een e-mail naar [email protected]  (dames) of [email protected] (heren)

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram