header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Martin Schilder nieuwe hoofdsponsor HBS

Nieuws afbeelding 8-1-2015 Martin Schilder, specialist in mobiliteit, wordt de nieuwe hoofdsponsor van HBS. Voor dit en de komende twee seizoenen wendt het dealerbedrijf, met meerdere vestigingen in Noord-Holland, de sponsoring onder meer aan om in de vervoersbehoefte van HBS te voorzien.

Binnenkort worden er twee Volkswagen Up! geleverd ten behoeve van het vervoer van de Heren en Dames 1 selecties. Tevens zal de Martin Schilder Groep twee personenbusjes beschikbaar stellen voor de uitwedstrijden van de selecties. 

Naast sponsoring van tophockey bij HBS, is door de Martin Schilder Groep met nadruk ook gekozen voor ondersteuning van alle hockeyteams bij HBS. Een deel van de sponsoring zal derhalve worden aangewend voor opleiding en begeleiding van trainers en coaches binnen HBS.

Martin Schilder Groep vertegenwoordigt de merken Volkswagen (personen- en bedrijfswagens), Audi, Skoda en Seat. De Martin Schilder Groep is een sterke organisatie en bestaat uit merkdealers, leasemaatschappijen en schadeherstelbedrijven waarmee de complete mobiliteitsbehoefte van de klant kan worden ingevuld. Voor autorijden zonder zorgen. Met onder meer vestigingen in Alkmaar, Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Den Helder, Schagen en Heerhugowaard behoort de Martin Schilder Groep tot één van de grotere dealers van Nederland.

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram