header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Verdien geld voor HBS !

Nieuws afbeelding 28-9-2014
Ken jij een bedrijf dat op zoek is naar nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte? Geef je tip door aan Merin! Wordt dit een nieuwe klant van Merin, sponsor van HBS Heren 1 dan kun jij geld verdienen voor HBS! Dit kan oplopen tot duizenden euro’s!

Hoe doe je mee?
Dat is heel simpel! Het enige wat je hoeft te doen is de gegevens van de vereniging, je naam en die van de zoeker doorgeven aan Merin of aan Roel de Weerd ([email protected]). Merin neemt vervolgens contact met jou op om de informatie te controleren. Daarna neemt Merin contact op met het bedrijf dat je hebt opgeven en bespreken ze of ze geschikte huisvesting kunnen aanbieden.


Als deze tip leidt tot een huurovereenkomst tussen Merin en het door jou opgegeven bedrijf, ontvangt de HBS 5-10 % van de jaarhuur afhankelijk van de lengte van het huurcontract. Het bedrag is minimaal 250 Euro en kan oplopen tot enkele tienduizenden! 

Over Merin
Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 200 eigen gebouwen in heel Nederland. Merin is een jonge organisatie. Wij investeren volop in onze gebouwen en mensen om beter in de huisvestingsbehoeften van huidige en toekomstige klanten te kunnen  voorzien. Onze ambitie is om de meest klantvriendelijke aanbieder van kantoor en bedrijfsruimte van heel Nederland te zijn.


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram