header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Start Overgangsklasse Dames 1 a.s. zondag 12:45 uur THUIS

Nieuws afbeelding 5-9-2014

Daar gaan we!

Aankomende zondag gaan we beginnen aan ons seizoen in de overgangsklasse. Schaerweijde is de eerste uitdaging die we aan gaan.

Wat een geweldig seizoen hebben we achter de rug. Kampioen worden, play-offs spelen en promoveren. En dat met een geweldige groep mensen om ons heen. We zijn in alle vormen gesteund en we zijn erachter gekomen hoe belangrijk dat voor ons is geweest. Je gesteund voelen door een hele club, geeft je vleugels! Nogmaals bedankt daarvoor!

Uiteindelijk begint het nu pas echt. Aankomend seizoen gaan we laten zien wat we waard zijn in de overgangsklasse. We kunnen niet wachten om echt te gaan beginnen aan de competitie.

We hebben een goede voorbereiding gedraaid. Veel oefenwedstrijden gespeeld om onszelf te testen en als team te groeien. Het trainingsweekend hebben we doorgebracht in Zwolle. Wedstrijden gespeeld, getraind, gezongen, kwartet gespeeld en gevochten voor de totempaal.

Ook dit jaar bestaat het team uit veel bekende gezichten en speelsters uit de jeugd. De selectie van dit jaar: Pien Romeijn (K), Janet Bondi (K), Julia van Liemt, Floor Been, Fleur Zwanenburg, Judith Kornet, Lisa Bok, Eefje Swinkels, Lisanne de Vos, Maaike van Son, Sabine de Boer, Renske van Driel, Nienke Brinkman, Bibiche Van den Bos, Guusje Molenaar, Sterre Kramer, Femke Joustra, Josefien den Hertog en Sanne Immer.

We zijn klaar om de strijd aan te gaan en dat doen we graag samen met u! Zondag begint het feestje om 12.45 uur op HBS. We zien jullie graag langs de lijn.

Tot zondag Habie Hooligans!Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram