header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Steun Dames 1 woensdag om 20:30 uur tegen Almere

Nieuws afbeelding 20-5-2014 Dames 1 heeft de tweede play off wedstrijd tegen Oss in Oss verloren na shoot outs. De verlenging eindigde  in 2-2. Nu krijgen de dames nog een tweede kans - in een best of three - tegen de nr. 11 van de Overgangsklasse. 

Woensdag 21 mei speelt Dames 1 thuis om 20:30 tegen Almere, de nummer 11 van de Overgangsklasse.  Daarbij heeft HBS het voordeel dat zij twee keer thuis kunnen spelen. HBS roept haar supporters op om massaal langs te komen!

Zaterdag 24 mei spelen de Dames uit in Almere en - indien nog niet beslist - volgt zondag 25 mei de tweede thuiswedstrijd. De aanvangstijden zijn om 12:30 uur. De winnaar uit dit duel promoveert/handhaaft zich naar/in de Overgangsklasse.

Aangezien deze Play-Offs hoe dan ook de laatste wedstrijden zijn voor Dames 1 dit seizoen, willen zii er met z'n allen één groot feest van maken. De dames zijn de afgelopen weken al gesteund door een steeds groter wordende groep 'Habie Hooligans' en hoopt dat de groep deze week nog groter wordt

Daarom organiseert Dames 1 de volgende acties:

- Spandoekenactie
Maak met je team één (of zo veel mogelijk mooie) spandoek(en) en win een clinic van HBS Dames 1 voor jouw team dit seizoen!

- Publieksactie
Voor de Habie Hooligans onder ons: maak aankomende woensdag (en vanzelfsprekend ook zaterdag en eventueel zondag) zoveel mogelijk geluid en toeter of schreeuw onze dames naar de overwinning. Voor de meest luidruchtige(n), heeft Dames 1 dit maal een mooie verassing in petto.
 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram