header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 uitgeschakeld voor de play offs na verlies tegen Voordaan

13-4-2014
Heren 1 is uitgeschakeld voor de play offs. Tegen Voordaan kreeg ons mannenteam stevig op hun rode broek. 

HDM en Voordaan hebben zich nu voor de play-offs gekwalificeerd. Voor Voordaan  is de kwalificatie formeel nog niet officieel, maar het doelsaldo ten opzichte van HBS is zoveel beter (+71 om +29) dat Voordaan niet meer in te halen is. 
HBS staat nog steeds op een uitstekende derde plek.

Op hockey.nl

Voordaan-HBS 8-0 (3-0)

1-0 Claassen (sc), 2-0 Van Schaik, 3-0 Van Kuik, 4-0 Van Schaik, 5-0 Vermeij, 6-0 Claassen (sc), 7-0 Van Schaik, 8-0 Vos.


Voordaan maakte de laatste weken haar aspiraties meer dan duidelijk. Tegen koploper HDM won de runner-up onlangs met 5-1 en gisteren moest de nummer drie er aan geloven. En goed ook: het werd maar liefst 8-0. De stemming tijdens het td’tje na afloop was dus opperbest. Bij een ongewijzigde stand in de beide Overgangsklassen zou Voordaan tijdens de eerste ronden van de play-offs stuiten op SCHC. Say no more, zouden we zeggen. 


Marieke Dijkstra (Voordaan): ‘Ja, wij speelden gewoon erg goed. Het was snel 3-0 en daarna kreeg HBS een paar mogelijkheden via strafcorners, maar onze keeper Jan (de Wijkerslooth, red.) keerde die prima.’ Nanco Jansonius (HBS) koesterde met zijn ploeg op voorhand misschien hoop, maar het liep uit op een grote desillusie. ‘Dit was een zware middag. Dit was een topsportduel en dan moet je laten zien wat je waard bent. En wij kunnen geen aanspraak maken op de play-offs. Voordaan speelde supergoed en wij speelden superslecht.’ Bij Voordaan debuteerde JA1-speler Noud van Kuik met een treffer. 

 
Overgangsklasse B
Alkmaar-Nijmegen 1-2
HDM-Cartouche 3-1
HIC-Union 2-3
Klein Zwitserland-Were Di 7-5
Rood-Wit-Zwart Wit 1-2
Voordaan-HBS 8-0.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram