header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdsecretariaat

Stand van zaken verdeling natuurgras, veld 1 en corvee,

8-4-2014
De laatste wedstrijden van de ABCD-jeugd zijn ingedeeld. Net als de rest van het jaar zullen we ook bij deze laatste wedstrijden een zo eerlijk mogelijke verdeling maken bij de indeling op natuurgras, het mogen spelen op veld 1 en het helpen schoonhouden van de velden en het clubhuis.
 
Enkele antwoorden bij vragen over de planning details:
  • Waarom worden de eerste teams niet ingedeeld op natuurgras? Volgens de KNHB-regels spelen de eerste teams en de teams in de Top-klasse altijd op kunstgras.
  • Kan het voorkomen dat je dit jaar 3x maal op natuurgras wordt ingedeeld? Ja, op één team na zijn nu alle teams 2 x op natuurgras ingedeeld. De rest van de competitie moeten er dus teams voor de 3de keer op natuurgras worden ingedeeld.
  • Wanneer mogen wij ook eens op veld 1 spelen? Op drie teams na hebben jullie allemaal een keer op veld 1 mogen spelen! Natuurlijk proberen we die laatste teams ook nog aan de beurt te laten komen.
  • Wie hebben er corvee? Op twee A, B en C teams na hebben jullie allemaal een keer een laatste wedstrijd van de dag gehad. Een zeer luxe tijd om te mogen spelen natuurlijk. Wel worden jullie geacht mee te helpen met vegen en opruimen. Bedankt voor jullie inzet!
Sportieve groet,
Wedstrijdsecretariaat ABCD11 en Grascoördinatie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram