header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

Jubileum editie Eggzperience, het Paastoernooi. Schrijf je team in.

Nieuws afbeelding 20-3-2014
Lieve paastoernooi-gangers, sponsoren en andere EGGZperience-fans, met de feestdagen achter de rug is de ToCo weer druk bezig met de organisatie van de 15e editie van het leukste toernooi van Nederland: EGGZperience 2014! Vijftien jaar HET paastoernooi vieren, is niet niks en dit gaat uiteraard ook niet ongemerkt voorbij.
 
Het waren tot nu toe veertien prachtige edities, waarbij alle uitersten de revue passeerden. Zo is er het ene jaar nog gehockeyd in de sneeuw (wat uiteindelijk resulteerde in een legendarisch mega-TD op zondag omdat de velden na enige tijd toch echt onbespeelbaar bleken) en was het andere jaar de flessen water niet aan te slepen om verkoeling te bieden tegen de 30 °C in 2011. Streakende Engelsen, schuimfeesten en springende clowns tijdens de openingsact; het kwam allemaal voorbij. Met natuurlijk als hoogtepunt: de geboorte van onze grote vriend Habie!
 
Deze jubileumeditie belooft weer een spetterend evenement te worden, want ook 2014 zal in het teken staan van kwaliteitshockey, geweldige feesten en genoeg om in te nemen.
 
Ook nu zullen de mixed teams – een concept dat vorig jaar geïntroduceerd is – zich weer in kunnen schrijven. Inmiddels kunnen alle teams zich al aanmelden op onze site, de HBS-teams kunnen dit doen vanaf 15 februari 2014 vanaf 15.15 uur!!
 
Meer informatie vind je op onze website: www.eggzperience.nl!
Nog 90 nachtjes slapen tot EGGZperience nr. 15…
  
Liefs van de TOCO en een huggie van Habie.
  
P.S. We zijn nog op zoek naar nieuwe sponsoren; wilt u graag uw naam verbinden aan dit fantastische evenement? Schroom niet en stuur dan een e-mail naar [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram