header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 organiseert Valentijns Vrienden Avond op vrijdag 14 februari

Nieuws afbeelding 2-2-2014

Na een goede eerste seizoenshelft is heren 1 zich aan het opladen voor de tweede helft van de competitie. Terugkijkend kunnen we concluderen dat we trots mogen zijn op wat we tot nu toe hebben gepresteerd. Met 30 punten uit 13 wedstrijden staan we maar 1 punt achter het felbegeerde 2e plekje dat recht geeft op deelname play-offs. Iets waar we alles voor gaan doen om het te bereiken.


Om optimaal voorbereid te zijn op het begin van de 2e helft heeft de staf een uitgebalanceerd voorbereidingsprogramma in elkaar gezet. In dit programma zit ook een trainingsstage in Malaga. Nu denkt u wellicht, waarom helemaal naar Malaga.. In Nederland zijn toch ook voldoende mogelijkheden?


Dat klopt, maar uit ervaring weten we dat in februari het nogal slecht weer kan zijn en in Nederland zijn er teveel externe afleidingen. Daarom heeft de staf besloten om naar Malaga af te reizen om 5 dagen fulltime met hockey bezig te zijn.


Om dit te financieren zijn wij een samenwerking aan gegaan met Eurotravel Sports. Dit Haarlems bedrijf organiseert sportreizen binnen Europa. Naast deze samenwerking hebben wij nog een idee om extra financiën te genereren om deze reis mede mogelijk te maken:


HBS HEREN 1 Valentijn Vrienden Avond op vrijdag 14 februari.


Valentijnsdag is de dag van de liefde en daarom leek het ons een goed moment om al onze vrienden bij elkaar te brengen om ze te bedanken voor alle steun. Wij zullen een compleet verzorgde avond organiseren met eten/drinken en live muziek. Daarnaast zullen wij onder andere onderstaande bijzondere items veilen...

- tweedaags arrangement naar Parijs en een voetbalwedstrijd van PSG
- Hockeystick van Teun de Nooijer
- Gesigneerd voetbal shirt van Zlatan Ibrahimovic
- Ray ban zonnebril
- Flessen wijn
- Persoonlijke training van spelers


En dit is nog maar een deel van de veilinglijst.....


Naast alle gezelligheid geeft Nanco een voorbeschouwing op de tweede helft van het seizoen, zal er een filmpje worden getoond van de 1e helft en zullen enkele spelers een heus optreden verzorgen... kortom een avond waarop jullie niet mogen ontbreken!!

Thema: L'amour toujours
Locatie: HBS

Aanvang: deuren open van 19:00 uur
Start avond: 19:30 uur

Kosten: eten kost 10 euro pp

Aanmelden kan via [email protected]

Wij zien jullie graag op de dag van de liefde, vrijdag 14 februari op HBS.


Met sportieve groet,
HBS Heren 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram