header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 verslaat AMVJ

Nieuws afbeelding 27-11-2013

Na een week hard trainen en een heel mooi Bierfest was het alweer zondag. Een zondag wat voor vele een gewone competitie wedstrijd was, maar voor mij de laatste zussen battle van het seizoen. Vorig jaar zat mijn zusje Madelon nog gezellig bij ons en heeft ons dit seizoen ingeruild voor AMVJ om daar onder de lat te gaan staan.


AMVJ is een prima ploeg die veel wedstrijden net niet heeft gewonnen of net gelijk heeft gespeeld. Dus we moesten hen zeker niet onderschatten. De eerste wedstrijd uit tegen AMVJ werd 2-0 in ons voordeel, maar we hebben zeker geen makkelijke wedstrijd gehad!


Maar terug naar het heden, want daar gaat het immers om! We begonnen de wedstrijd met veel energie en waren veel in hun cirkel te vinden. Na ongeveer 20 minuten opende Guusje de score en daarna volgende Bibiche haar voorbeeld maar dan met een mooie buikschuiver! Met deze score op het bord, gingen we de rust in. Kort samengevat: we lieten 'wel oké' hockey zien maar we moesten even een tandje bij zetten en de dames in de andere kleedkamer laten zien wie wij zijn. Duidelijke taal zal ik maar zeggen!


Met deze wijze woorden startte we de tweede helft en al vrij snel viel de 3-0, 4-0, 5-0 en 6-0. Het scorebord bleef haken op 6-1 en zo eindigde we ook de wedstrijd. Het was een goede wedstrijd met veel mooie doelpunten. Guusje krijgt weer 3 goals achter haar naam, Bibiche 1, Sanne Immer 1 en Lisa Bok mag er ook 1 achter haar naam zetten.


Volgende week hebben we onze laatste wedstrijd, Alliance uit. Toen we hen thuis mochten ontvangen werd het 4-0. Dit was tevens ook onze eerste (recente) overwinning ooit tegen Alliance. Maar Alliance is en blijft een gevaarlijke ploeg waar wij voor op moeten passen. Helpt u ons veilig door de wedstrijd heen? Tot volgende week zondag op Alliance om 12:45!


Liefs

HBS Dames 1

#1

ps.: wordt vriend van dames1 op facebook   www.facebook.com/hbs.dameseen

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram