header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Dames 1 verslaat Alkmaar

Nieuws afbeelding 18-11-2013

Alkmaar – HBS 1-2

Boven ‘the channel’ is alles anders.

Afgelopen zondag speelden we tegen Alkmaar. Een wedstrijd waar we al een lange tijd naar uit keken. En het is handig dat je er met de boot kan komen. Anders had Immer nooit op tijd in de kaasstad boven de channel kunnen zijn. Gelukkig waren we allemaal op tijd en konden we lekker lang inspelen want het veld hoefde niet gesproeid te worden. Het enige waterveld wat geen water nodig heeft ligt in Alkmaar.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd was begonnen. Het werd al snel duidelijk dat wij bepaalden wat er ging gebeuren. Eigenlijk is dit de hele wedstrijd zo geweest. Toch mogen we denk ik wel uitspreken dat we meer uit deze wedstrijd hadden kunnen halen. Bij vlagen hebben we goed veldspel laten zien, maar vooral door onze concentratie en focus hebben we hier punten gepakt. We hebben individueel vanuit onze taak gehockeyd en dat heeft ervoor gezorgd dat de puzzelstukjes in elkaar vielen en we er als team stonden. Uiteindelijk is dat een ontzettend belangrijk gedeelte en daar zijn we in gegroeid de afgelopen weken. De eindstand was 1-2. De doelpunten werden gemaakt door Guusje Molenaar en Floor Been. Al is het 2e doelpunt voor een groot deel te danken aan Robbert Zevalkink. Jammer genoeg mogen we dit seizoen niet meer op het veld van Alkmaar spelen. Gelukkig komen ze wel nog een keer bij ons op bezoek!

Inmiddels hebben we elk team uit de poule gehad en beginnen we volgende week weer van voor af aan. Dat betekend dat Amvj aanstaande zondag op het programma staat. Dan mogen we weer knallen op ons heerlijke (groene) veld! Komt u ons weer steunen de laatste 2 wedstrijden voor de winterstop?

Dames 1

Volg ons via https://www.facebook.com/hbs.dameseen

Er zijn nog kaarten voor het bierfeest aanstaande vrijdag….Informeer bij Roos achter de bar of bij een speelster van dames 1!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram