header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 als Supercoach voor HBS breedteteams A, B, C en D

Nieuws afbeelding 27-9-2013
Vanaf zaterdag 28 september is het weer zo ver. Wij gaan als Heren 1 onze kennis en inspiratie overbrengen op misschien wel jouw team!
 
We gaan na het succes van vorig seizoen gewoon door met Supercoach. Zaterdag start Sven Pechler.

Wat betekent Supercoach?

Een van onze Heren 1 spelers komt jullie team tijdens een wedstrijd als supercoach versterken. Hij gaat jullie tijdens een wedstrijd coachen, uiteraard in overleg met je teamcoach. En hij verzorgt jullie wedstrijdvoorbereiding, inclusief de warming up en doet de nabespreking.

Als Heren 1 streven we er naar om een deel van onze hockeyervaring met jullie en je coach te delen en je concrete tips mee te geven. We gaan er vanuit dat je hierdoor een volgende keer met nog meer hockeyplezier op het veld staat en volop gaat voor een zo goed mogelijk resultaat. Net als wij ieder week doen!

Je kunt ons voor en na de wedstrijd natuurlijk ook van alles vragen. We drinken als afsluiting samen een glas limonade en gaan met elkaar op de foto. Leuk toch?

Welke teams komen in aanmerking voor de Supercoach?

In principe alle A, B, C en D breedteteams. Het zijn er in totaal. Bij de indeling moeten we onder andere rekening houden met de beschikbaarheid van de 1 of 2 Supercoaches en het wedstrijdschema van die dag.

Hoe word je als team uitgenodigd?

Alle teams ontvangen deze info van de site ook via hun ABC11D-coördinator. En je coach ontvangt een brief van de supercoach in de week voorafgaand aan de coaching. Hierin staat alle noodzakelijke info. Iedere week weer een verrassing wie er aan de beurt is!!

Wij hebben er erg veel zin. Jullie ook?!

Tot een van de zaterdagen en natuurlijk graag op de zondagen als wij thuis spelen. Wij genieten dan van jullie support. Het inspireert ons om nog een stap extra te doen.

Groet van HBS Heren 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram