header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Na heel veel jaren eindelijk winnen van Alliance!

Nieuws afbeelding 16-9-2013

Na heel veel jaren eindelijk winnen van Alliance!

Zondag 15 september was een hele mooie dag voor ons. We hebben 4-0 gewonnen van Alliance dames 1, een ploeg die vorig jaar nog in de overgangsklasse speelde. In de jaren daarvoor hebben we vaak tegen elkaar gespeeld en gingen zij er altijd vandoor met de punten. Het waren spannende potjes, maar winnen deden wij niet. Tot afgelopen zondag. Nu gingen wij met een grote glimlach het veld af. Guusje Molenaar, Sanne Immer, Lisa Bok en Maaike van Son maakten de treffers. We hebben het lang spannend gehouden, want pas in de 2e helft vielen de doelpunten. Na rust kwamen we pas echt op stoom.
 
We raakten in onze 'flow' en werden de baas in het veld. Wat in de 1ehelft niet lukte ging in de 2e helft wel. We zijn ontzettend trots op deze overwinning en willen iedereen bedanken die zo heeft mee geleefd langs de lijn. Want dat hebben we zeker gevoeld. En niet te vergeten onze mini's van de week. Wat waren jullie enthousiast! Wij gaan nog even genieten van onze 3 punten, maar vooral ook weer hard aan de bak met het oog op de volgende wedstrijd. Strawberries uit.

Voor de wedstrijd van 29 september tegen Haarlem zijn wij op zoek naar 2 mini's van de week. De prijsvraag voor deze wedstrijd is: "Wie is de assistent trainer/coach van dames 1? Mail je antwoord naar [email protected]. Hieronder staat meer informatie over de mini's van de week.

Dames 1

Ps.: steun dames 1 via Facebook: www.facebook.com/hbs.dameseen

 

Mee met Dames 1

 Ik vond het super leuk om mini van de week te zijn.

Ik heb Merel mee genomen een vriendin van mij uit mijn team.

En we mochten inlopen,inslaan de afslag nemen in de dug-out  zitten en in de rust ging de coach vertellen wat ze moesten doen om te scoren. En ze hadden super goed gespeeld en ze hadden gewonen met 4-0!!!!!!!

 Anouk Oosterom M8E1

 

 MINI'S VAN DE WEEK

Wij, Dames 1 vinden het leuk om de jongere jeugd enthousiast te maken om fanatiek en met veel plezier te hockeyen. Daarom bieden we elke zondag twee miniâ€â„¢s de kans om mee te kijken hoe het er voor en tijdens een wedstrijd van Dames 1 aan toe gaat. Zo hopen wij jullie een onvergetelijke, leerzame dag te geven die in het teken van hockey staat.
 
Voor wie is de mini van de week?
Ben je een 2 e -jaars E en ben je een meisje?
Dan kan jij mini van de week worden!
 
Wat houdt mini van de week in?
Als mini van de week wordt je om 12:15 uur verwacht en mag je meedoen met de voorbereiding op het veld. Dit houdt in de warming-up en inslaan. De mini's mogen samen de afslag nemen, zodat de wedstrijd start. Tijdens de wedstrijd zit je bij de speelsters van Dames 1 op de bank, zodat je het echte wedstrijd gevoel kan beleven. Je kan ook op de foto met 1 of meerdere spelers van Dames 1. Deze foto komt samen met je eigen verslagje op de site te staan en op onze facebook!
 
Zondagmiddag:
 
Ook als je geen mini van de week bent, kan je naar onze wedstrijd komen kijken! Dat is niet alleen hartstikke leuk, je leert er ook veel van (en Dames een kan deze support goed gebruiken!). Kom dus gerust en moedig je teamgenoot die mini van de week is aan!
 
Hoe wordt je mini van de week? Beantwoord de prijsvraag die om de twee weken op de site komt te staan en stuur je antwoord in een mail naar [email protected] . Vermeld in deze mail ook je naam, het team waarin je speelt en of je 1 e of 2 e jaars E bent. Elke thuiswedstrijd worden er twee mini's van de week uitgenodigd. Als er veel goede antwoorden zijn wordt er geloot. Deze mini's ontvangen dan een mail met verdere informatie. Dus houd de site goed in de gaten en probeer de prijsvraag goed te beantwoorden! Tot langs de lijn!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram