header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Indeling van senioren dameselftallen breedteteams

13-6-2013

In de bijlage vinden jullie de voorlopige indeling voor de dameselftallen van de breedteteams voor het hockeyseizoen 2013-2014.
 
Over de klasse waarin de teams komen te spelen kunnen wij nog geen uitspraak doen. Dit hangt voor een aantal teams nog af van play in/ play out wedstrijden die komend weekend gespeeld zullen worden. Zodra hier meer over bekend is, informeren wij jullie hierover.

Dit betreft een voorlopige indeling. Hier kunnen dus nog veranderingen in plaats vinden.
Belangrijke aanvullende informatie voor een aantal teams:

Dames 3:
Zoals jullie zien heeft de indeling in de bijlage betrekking op de teams vanaf dames 4. Ook dames 3 zal komend seizoen onder de breedtehockey teams vallen. Over de indeling van Dames 3 zijn we echter nog in gesprek. De hierbij betrokken personen zijn hiervan op de hoogte.

Jong seniorenteam (Dj1):
Dit team bestaat op dit moment uit 10 speelsters. Dit is nog te weinig. Wij hebben minimaal 13 speelsters nodig om dit team definitief te kunnen laten starten in de competitie volgend jaar. Voor de groep meiden die in dit team is ingedeeld (vooral oud meisjes A speelsters) is een jong seniorenteam  de leukste competitie om in te spelen. Deze competitie is opgezet voor meiden van 18 tot 25 jaar. Je speelt dus alleen maar met en tegen leeftijdsgenoten. Wel hebben we jullie nodig om extra teamgenoten te vinden voor dit team! Doe een oproep op facebook, benader oud teamgenootjes om volgend jaar samen met jullie in deze competitie te kunnen spelen.

Vòòr 1 augustus zullen we de knoop moeten doorhakken of dit team kan gaan spelen. Als we op dat moment geen 13 speelsters hebben, zullen wij de meiden uit dit team in een van de andere damesteams plaatsen. Hierbij zullen wij proberen rekening te houden met persoonlijke voorkeuren. Hier kunnen wij echter geen garanties in bieden.

Probeer dus allemaal in de komende weken nog een paar meiden te vinden die met jullie in dit team willen spelen! 

Veterinnen C:
Wij onderhouden met jullie contact over de indeling van volgend jaar. Inmiddels zijn diverse acties al in gang gezet.

Mocht je naar aanleiding van deze voorlopige teamindeling nog vragen hebben, kun je ons bereiken via [email protected]

Groetjes,
Namens de DEC
Esther, Kirsten en Lisette

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram