header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

MC5 met supercoach Sam mist gouden wissel

Nieuws afbeelding 20-5-2013
Afgelopen zaterdag hebben wij de eer gehad om als team ondersteund te worden door Sam van der Weele, de Supercoach uit heren 1, bij onze wedstrijd tegen Uitgeest C1.

In plaats van driekwartier voor tijd verzamelen had Sam gevraagd daar een uur van te maken, zodat hij ook nog wat tijd had om het belang van de wedstrijdvoorbereiding toe te lichten en ook te vertellen hoe heren 1 dat doet.  Ook benadrukte hij dat Heren 1 dit jaar zo goed gepresteerd heeft omdat ze als team hebben gespeeld, alles samendoen, het niet alleen willen en hoeven oplossen. Na deze uiteenzetting van Sam zijn we overgegaan op onze gebruikelijke voorbereiding. 

Eerst de opstelling, daarna warming up en ten slotte nog met bal en stick de keeper van de week inspelen. Aan het eind van de warming up heeft Sam nog een oefening gedaan om nog een keer het belang van dat je als team de wedstrijd moet spelen, alles samen doen. (Niet dat wij dat niet doen hoor, wij spelen als team)
 

Helaas hadden we 2 afzeggingen en zijn wij de wedstrijd zonder wissels gestart, (een gouden wissel van Sam zat er niet in). De eerste helft hebben we iets te mat gespeeld. Dit hebben we in de 2e helft rechtgezet en met veel meer inzet gespeeld. Uiteindelijk zijn we ten ondergegaan in de strijd en met 0-4 verloren.  In de rust en na de wedstrijd hebben we nog wat tips van Sam gekregen. Als we volgende week met net zoveel inzet en energie als de tweede helft spelen gaan we die laatste wedstrijd van het seizoen zeker winnen.
 
 

Heren 1 en in het bijzonder Sam bedankt voor jullie initiatief van "SUPERCOACH”. Ik hoop dat dit volgend jaar doorgezet wordt, het heeft zeker een meerwaarde voor de jeu

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram