header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 wint laatste thuiswedstrijd tegen Push

10-5-2013
Op Hemelvaartsdag heeft Heren 1 de laatste thuiswedstrijd tegen Push met winst afgesloten. 
Na een 2-1 ruststand was de tweede helft Push geen partij meer voor HBS en eindigde de wedstrijd in 6-3, waarmee Push de kans op de play offs heeft verspeeld.
Van Hockey.nl:

HBS-Push 6-3 (2-1)

0-1 Duijf, 1-1 Meijer (sb), 2-1 IJske, 3-1 Hermans, 4-1 Verhoef, 5-1 IJske, 5-2 (Onbekend), 6-3 van der Weele 

Push kan na de nederlaag tegen HBS een streep zetten door de play-offs. De achterstand op de nummer drie (HIC) bedraagt nu vijf punten en aanstaande zondag staat al de laatste competitieronde op het programma. Tot aan de rust leek het er op, met een tussenstand van 2-1 tegen HBS, dat de ploeg nog tot winst zou kunnen komen. Na de thee liep HBS uit van 2-1 naar 5-1. Nanco Jansonius (HBS): ‘Push was tijdens de eerste helft veel beter, in deze fase hadden we de wedstrijd ook al kunnen weggeven. Push strafte het echter niet af. Na rust speelden we goed en werden we steeds meer de bovenliggende partij. Het was een terechte zege, terwijl dat er aanvankelijk niet naar uit zag. De groei die wij nu doormaken moeten we volgend seizoen doorzetten.’

Afgelopen zondag speelde heren 1 gelijk tegen Almere. In een spannende wedstrijd werd het 3-3 met goals van Sake, Yobbe en Ingman Knobbe. De laatste scoorde voor de eerste keer in HBS-dienst.

De donderdag daarvoor liet Heren 1 ook zien wat het kan (zie ook Dames 1) en won de oefenwedstrijd tegen Alkmaar met 8-0. Treffers waren er van Annis (2x) Bert, Thijs, Niels,Yobo en Sake.
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram