header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

DEC heeft een nieuwe samenstelling

2-4-2013

Esther Dirkse en Lisette van Dee (beiden D4) vormen samen met Kirsten Groeneveld de nieuwe Dames Elftal Commissie, kortweg DEC. De beide dames hebben zich spontaan aangemeld naar aanleiding van de bijeenkomsten met de aanvoerders in februari van dit jaar.

Kirsten Groeneveld (D5) was vorig jaar al commissielid geworden. Het drietal wil de commissie meer transparantie, betere toegankelijkheid en betere communicatie brengen.  Caroline Elbersen blijft beschikbaar voor overdracht van al haar kennis. Bregje Davids was eerder dit seizoen al gestopt (en is nu lid van de DEF-commissie).

Als eerste stap zal de nieuwe DEC op woensdag 10 april a.s. een avond organiseren waarop alle dames langs kunnen komen om aan te geven wat zij vinden van :

1. hun team;
2. hun indeling;
3. hun wensen voor komend seizoen;
4. hun trainingen etc
.

Ook zal contact worden gezocht met de A-speelsters die overgaan naar de senioren.Na deze inventarisatie gaat de DEC aan de slag met de nieuwe indeling.

Belangrijk is dat op dit moment de 1e 3 damesteams opleidingsteams zijn. Deze worden op basis van selectie ingedeeld en niet op basis van eigen voorkeur. De indeling door de DEC gebeurt vanaf het 4e team. Uit onderzoek en gesprekken met de senioren kwam naar voren dat veel senioren zich een stuk beter bediend zouden voelen als zij:

- een goede training hebben,
- gecombineerd met bijvoorbeeld looptraining en
- na afloop (van de trainingsavond) de bar open 
 
zijn veelgehoorde wensen.

Samen met het bestuur gaat de DEC proberen deze wensen komend seizoen te realiseren.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram