header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Wil jij mini van de week worden bij HBS Dames 1?

Nieuws afbeelding 15-3-2013

Wil jij mini van de week worden bij HBS Dames 1? Meld je dan nu aan!!

 

Waarom mini van de week?

Wij, Dames 1 vinden het leuk om de jongere jeugd enthousiast te maken om fanatiek en met veel plezier te hockeyen. Daarom bieden we elke zondag twee mini’s de kans om mee te kijken hoe het er voor en tijdens een wedstrijd van Dames 1 aan toe gaat. Zo hopen wij jullie een onvergetelijke, leerzame dag te geven die in het teken van hockey staat.

 

Voor wie is de mini van de week?

Ben je een 2e-jaars E en ben je een meisje? Dan kan jij mini van de week worden!

 

Wat houdt mini van de week in?

Als mini van de week mag je meedoen met de voorbereiding op het veld. Dit houdt in de warming-up en inslaan. De mini’s mogen samen de afslag nemen, zodat de wedstrijd start. Tijdens de wedstrijd zit je bij de speelsters van Dames 1 op de bank, zodat je het echte wedstrijd gevoel kan beleven. Na de wedstrijd krijg je nog een leuk presentje van ons en een glaasje limonade. Je kan ook op de foto met 1 of meerdere spelers van Dames 1. Deze foto komt samen met je eigen verslagje op de site te staan en op onze facebook!

 

Hoe laat wordt je verwacht?

De wedstrijd van dames 1 start om 12.45. Zorg dat je om 12.15 aanwezig bent. Je wordt opgewacht en begeleid door onze manager Linda.

 

Zondagmiddag:

Ook als je geen mini van de week bent, kan je naar onze wedstrijd komen kijken! Dat is niet alleen hartstikke leuk, je leert er ook veel van (en Dames een kan deze support goed gebruiken!). Kom dus gerust en moedig je teamgenoot die mini van de week is aan!

 

Hoe wordt je mini van de week?

Stuur een mail naar [email protected]. Vermeld in deze mail je naam, het teamwaarin je speelt en of je 1e of 2e jaars E bent. Elke thuiswedstrijd worden er twee mini’s van de week uitgenodigd. Uit deze lijst wordt door middel van loting, twee mini’s gekozen. Deze mini’s ontvangen dan een mail met verdere informatie.

Dus meld je zo snel mogelijk aan voor mini van de week!!!!

 

Tot langs de lijn!


Groet, HBS Dames 1

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram