header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Senioren

Voorlopige indeling heren 2, 4 en 18+

30-6-2012 Afgelopen woensdag zijn er voor heren 2 en 4 selectiewedstrijden gehouden. Het was het sluitstuk van de selectieprocedure die we dit jaar voor deze teams hebben ingevoerd.

Volgens seizoen worden heren 2 en heren 4 teams met veel jonge spelers die we verder willen opleiden. Voor beide teams komt er dan ook een (trainer-)coach. We willen dat beide teams binnen een aantal jaren, het liefst volgens jaar al, promoveren. Zo worden onze hoogste teams aantrekkelijke seniorenteams voor onze jeugd.In heren 3 verwelkomen we een groot aantal oud-heren 1 spelers, die een stapje terug doen of terugkeren op het oude nest.

Het 18+ team is een team dat in een aparte competitie uit komt met andere jonge teams. Voor dit team zoeken we een manager.

Selectie

Hieronder de VOORLOPIGE indeling van de teams. Naast de selectiewedstrijden is er natuurlijk uitgebreid gesproken over elke speler met trainers, coachen, coördinatoren en vaak ook met spelers zelf. We zijn niet over één nacht ijs gegaan. VOORLOPIG betekent dat er nog geschoven kan gaan worden in de indeling. De definitieve indeling hangt af van de voorbereidingsperiode voor het volgend seizoen.We zijn bezig om ook deze maand nog trainingen te organiseren voor de nieuwe selecties. Houdt de HBS-site in de gaten.

Opzeggingen

Sommige spelers hebben onder voorbehoud opgezegd. Die opzegging moet ongedaan worden gemaakt door een mailtje aan de ledenadministratie [email protected] te sturen waarin je je opzegging terugdraait.

Gesprek

Het kan zijn dat je het niet eens bent met het je indeling en daarover wil spreken. Neem dan contact op met Jan Pool [email protected] van de heren elftalcommissie of Niek Eijsberg(technisch coördinator) via hetzelfde mailadres.

Jan Pool

Heren 2

Koert Berends, Steven Blank, Wouter van den Bos, Laurens Bosch ,Rogier de Brouwers ,Jasper Flick ,Dirk-Jan Glas , Hayo van der Helm, Marius Klijzing, Laurens Kuijt ,Tabe Mars, Rolf Meurkens-Klöters, Rory Miedema ,Martijn Minderhoud , Casper Mooyman , Hidde Postuma , Marcel Schijffelen , Pim van der Wal , Sam van der Weele

Heren 4

Pepijn Achterberg, Sebastian Bok, Stijn Brinkman, Joost v.d. Burg, Gijs Corver, Michiel van Eck, Thomas Hofs, Laurens Hop, Jasper Loyson, Koen van Marken , Damien v.d. Peet, Koen Peters, Job Richter, Djurre Smith Postuma, Jurrien Strobel, Steven de la Vieter, Bas Wakker

Heren 18+

Mike van denBerg, Daan Corver, Raven Dekker, Mees Dijkman, Maikel Freijser, Marc De Graaf, Sjoerd Krijnen, Max Nieuwenhuijs, Joost Voss, Harold Wesseling

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram