header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Toernooicommissie

BeeCeeDee-toernooi: vette pret voor 650 hockeyers!

Nieuws afbeelding 29-5-2012
Afgelopen Pinksterweekend hebben we zo’n 650 kinderen mogen ontvangen op HBS voor het inmiddels befaamde Rabo BeeCeeDee toernooi. In relaxte sfeer streden op zaterdag de D-teams om de mooie bekers, op zondag de C-teams en op maandag de B-teams. Aan het eind van de dag zoals altijd de finale van de populaire strafballencompetitie (zie foto) onder leiding van bondsscheids Hans van Leeuwen.
 
De winnaars daarvan ontvingen bij de D en C een mooie gouden of zilveren hockeybal, op maandag won onze eigen Roland de Weme uit JB5 de eerste prijs en kon hij voor zijn team een schaal bitterballen aan de bar ophalen!

Diverse teams kwamen voor de tweede of zelfs derde keer naar HBS en een aantal nieuwkomers heeft al laten weten volgend jaar graag terug te komen! Het is altijd leuk teams te ontvangen van ‘buiten de regio’ zoals Voorhout, Soest, Scharweijde, Leonidas, Ypenburg  etc. Maar we zijn natuurlijk niet minder blij met de deelname van de clubs uit de regio!

De toernooicommissie heeft met veel genoegen deze dagen georganiseerd. Echter, dit was niet gelukt zonder de hulp van de ouders die enkele uurtjes achter de bar en wedstrijdtafel geholpen hebben. Hartelijk dank daarvoor! Ook de ondersteuning van clubmanager Margot en barmanager Roos waren belangrijk voor het slagen van dit succesvolle toernooi.
Twee dingen zijn zeker:  we doen het volgend jaar weer én we doen het graag!
Het is tenslotte voor 'onze' kinderen.
Tot volgend jaar!

De BeeCeeDee commissie,
Walter Dhuyvetter, Albert Neutel, Paul Bosch en Conny Detmar

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram