header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
JHF kamp

JHF 2012!

Nieuws afbeelding 24-5-2012

Klaar om de jungle in te gaan? In juli vieren we het 11e Jeugd Hockey Festival van HBS. Ook dit jaar is het weer voor tweedejaars D jeugd en de volledige C jeugd (naar indeling voor het seizoen 2012/2013).

Het JHF is alleen voor de HBS jeugd en staat bekend om zijn gezelligheid en plezier. Naast hockey is het mogelijk om veel plezier te beleven aan een van de vele andere activiteiten.

Het JHF kamp is dit jaar in de allereerste week van de zomervakantie en wel van 17 juli tot en met 20 juli (incl. 3 overnachtingen op HBS). Zet het vast in de agenda meer informatie komt eraan!

UPDATE:
Na vragen willen we graag verduidelijken waarom er voor deze datum is gekozen. De laatste week van de vakantie (die gebruikelijk is), is dit jaar niet mogelijk omdat dan de intro-weken van de universiteiten zijn waardoor er niet genoeg leiding, stewards en trainers zijn. We zijn nog steeds aan het zoeken naar een alternatief, maar voor de zomer lijkt dit de enige mogelijkheid. 

Reacties


Adelheid van der Werf

14-5-2012 @ 09:33:10 |Jammer voor een groot deel van de basisschoolleerlingen, die zitten dan nog op school.

Jasja Balm

16-5-2012 @ 15:46:22 |zeker jammer en daarnaast zullen ook veel middelbareschool kinderen misschien al op vakantie zijn. Mijn meiden zijn er in ieder geval niet blij mee ( lagere school en middelbaar) Zonde hoor!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram