header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Feestcommissie

VANDAAG: AB-feest: koop nu kaartjes aan de bar, zaal of digitaal!

12-11-2011
Vandaa is het AB-feest op zaterdag 12 november. Koop jouw kaartjes à euro 10 per stuk aan de bar of aan de zaal of digitaal voor euro 10 per stuk! Zorg dat je dit niet mist!
 
Twee DJ's van groot formaat staan s' avonds klaar om iedereen te laten springen. Het vloeibare goud is aanwezig (voor 16 jaar en ouder!), een grote lichtshow met lasers ook. We missen nog maar één ding en dat zijn de AB-leden en hun introducés!
Op 12 november is het dan zover vanaf 17.00 gaat de muziek aan en vanaf 20.00 uur begint het betaalde deel van de avond. Een aantal DJ's vormen deze avond de line-up waaronder Stevendlv, DVDP en Jasper Stam.

Natuurlijk gaat het eigenlijk om Mitchell Niemeyer een rising star. Hier een klein voorproefje: http://snd.sc/rU4b5k  en
Oliver Twizt rond het allemaal groots af. Hij is bekend van onder meer zijn samenwerking met Afrojack en the Partysquad . En op12 november gaat hij HBS wat laten zien. Zie hier wat hij met een club in Budapest deed met op de achtergrond zijn remix van Afrojack's Polkadots: http://youtu.be/E-FuE57n2T8
 
  • Entree euro 10, dit is inclusief 1 Bier/wijn of 2 fris + gratis garderobe.
  • 17:00-00:00 en betaald vanaf 20:00 tot 00:00 uur
  • Bier wordt alleen geschonken aan 16 jaar of ouder, aan de ingang vind alcoholcontrole plaats
  • Maximaal twee intro's (moeten samen met lid naar binnen anders geen toegang)
  • ID VERPLICHT, zonder ID kom je niet binnen
  • Kaarten zijn te koop bij een aantal trainers en leden vooralsnog bij Damien van der Peet, Dirk-Jan Glas, Steven de la Vieter , Sam van der Weele, Steven de la Vieter, Fleur Prins, Laura Wevers, maar informeer vooral bij je trainer of hij of zij al kaarten heeft of koop hier online:
  • Degene die al een ticket hebben gekocht voor euro 12,50 krijgen euro 2,50 terug of 2 consumptiebonnen. Het ticket blijft gewoon geldig.
Tot zaterdag 12 november,
 
Jeugdbestuur
 
Op het feest wordt steekproefgewijs op alcoholgebruik gecontroleerd. Leden of introducés die een te hoog promillage hebben worden niet toegelaten of verwijderd.  Voor verdere maatregelen wordt verwezen naar het huishoudelijke reglement van HBS. Leden die worden verwijderd zullen op bij andere feesten van hetzelfde hockeyseizoen niet meer worden toegelaten.

Het bestuur van HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram