header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligerscommissie

Wie volgt Esther Posno op als vrijwilliger van het jaar?

24-10-2011

Vorig jaar werd op de Esther Posno verkozen door de leden van HBS als vrijwilliger van het seizoen 2009-2010. Wie gaat haar opvolgen?

De diverse commissies hebben een aantal kandidaten aan het bestuur voorgedragen en vervolgens heeft het bestuur de volgende leden genomineerd:
 
- BeeCeeDee-commissie, de organisatoren (Paul Bosch, Walter Dhuyvetter, Albert Neutel, Sylvia Ruisendaal)  zijn jarenlang de drijvende krachten achter het succesvolle HBS-toernooi (en doen daarnaast ook nog heel veel andere zaken voor HBS).
- Jasja Balm, alleskunner en voorzitter van de Feestcommissie, lid van de DEF, manager bij de D-jeugdelftal, mede-organisator van de Grote Clubactie.
- Jonneke Prinsen, niet alleen de zus van, oud-speelster van Dames 1, maar vooral de stille en onvermoeibare kracht achter de wedstrijdorganisatie op zondag. Heeft geen vervanger en is dus onvervangbaar.
- Frans Richter, ongekroonde voorzitter van de trimmers, die inmiddels al 115 leden telt. Trimmertrainer. Tevens onbezoldigd adviseur voor het HBS-bestuur
- Joop Barends, commissaris keepersmaterialen en veteraan. Piekt vooral aan het begin en het einde van het seizoen. Ook in de zomerstop actief met het repareren van het materiaal van de sluitposten.
 
Via een enquête op deze site (rechterkolom) hebben de leden de afgelopen maanden op hun favoriet gestemd. Op de vrijwilligersdag op 6 november als H1 en D1 tegelijk thuis spelen - wordt de officiële uitslag bekendgemaakt. Alle vrijwilligersuit het seizoen 2010-2011 worden per mail voor deze bijeenkomst uitgenodigd.
 
Het bestuur van HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram