header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Toernooicommissie

Zevende BeeCeeDee toernooi Pinksterweekend succes

Nieuws afbeelding 16-6-2011

Afgelopen weekend werd op HBS voor al weer de zevende keer het inmiddels befaamde BeeCeeDee-toernooi gehouden. Met een breed veld aan deelnemers was het toernooi opnieuw geslaagd.

Op zaterdag beten de D-tjes het spits af, op zondag traden de C-teams aan en op maandag was de beurt aan de B-teams. Maar liefst 50 teams streden deze drie dagen om de bokalen. Deelnemende teams kwamen niet alleen van buurtclubs als Haarlem, Bloemendaal en clubs uit de regio als Castricum en de Kikkers.
Maar er waren ook verder gelegen clubs als Montfoort, De Warande, Fletiomare, De Eemvallei, Hilversum, Catwijck, Cartouche, Rapid en nog vele andere verenigingen.
 
Erg leuk voor HBS om eens minder bekende tenues te mogen ontvangen. Het is ook een compliment voor de organisatie dat sommige teams voor de 2e of 3e keer terugkwamen. Veel complimenten waren er ook voor ons mooie nieuwe onderkomen.

Traditiegetrouw werd de strafballencompetitie gespeeld met voor de winnaars een leuke prijs. Ook de tactische miniwedstrijdjes voor de D en C waren weer een succes.

Het waren sportieve dagen en de organisatie liep op rolletjes. Niet in de laatste plaats ook te danken aan de bezetting achter de bar die top was! En natuurlijk dank aan Hans van Leeuwen voor het leiden van de strafbalfinales, de meiden en jongens van de suikerspinmachine, de keepers en iedereen die ons verder geholpen heeft.
De BeeCeeDee toernooicommissie

Sylvia Ruisendaal, Walter Dhuyvetter, Paul Bosch, Albert Neutel, Ineke Albers, Conny Detmar

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram