header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sportiviteit & Respect

Meldt u nu aan voor de lezing Sportiviteit en Respect

20-3-2011
HBS organiseert een lezing Sportiviteit & Respect op dinsdag 29 maart, door Tischa Neve en Tessa Mol in het clubhuis van HBS. Deze lezing door professionals is zeer populair bij de hockeyclubs. Wij rekenen dan ook op een grote opkomst! Aanvang 20.00 uur (einde 22.00 uur) .
 
Naast de coach en spelers op het veld hebben ook de ouders langs de lijn een belangrijke bijdrage aan het sportief en met plezier verlopen van de wedstrijden. De praktijk leert  dat niet elke ouder weet wat er van hem of haar wordt verwacht langs de lijn en wat het beleid van de vereniging is.

In deze interactieve lezing voor ouders wordt stilgestaan bij vele thema’s die hiermee in verband staan.Hoe stel je je op langs de lijn, wat doe je wel en niet en waarom? Hoe maken we het hockey voor onze kinderen (en hun coaches) nog leuker en sportiever. Met veel humor en voorbeelden uit de praktijkwordt ouders een spiegel voorgehouden en worden ze bewust van de impact van hun gedrag. Met veel praktische tips gaat u weer naar huis.

Deze lezing is geschikt voor een grote groep ouders van verschillende jeugdteams en is zeer geschikt voor ouders met kinderen die voor het eerst lid zijn van een  hockeyvereniging.

Onderwerpen:

  • De impact van ouders als coach en als publiek op kinderen. Wanneer heeft dit negatieve gevolgen en voor wie, zowel eigen als andere kinderen, coach en andere ouders. Het is de bedoeling om hiernaar te kijken vanuit het kind in oefeningen en opdrachten.
  • Hoe motiveer je kinderen, geef je ze zelfvertrouwen en stimuleer je ze tot hun beste prestaties en maak je het zo leuk mogelijk voor je kind om te sporten.
  • Wat is de rol van de verenigingsbestuurder en wat gebeurt er met het team als het niet goed gaat en ouders te fanatiek zijn.
  • Omgaan met scheidsrechters.

Deze lezing door professionals is zeer populair bij de hockeyclubs. Wij verwachten dan ook een grote opkomst!

U kunt zich aanmelden voor deze avond bij de commissie Sportiviteit & Respect  door een mailtje te sturen naar:  [email protected]

Commissie Sportiviteit&Respect
Hans van Leeuwen

Reacties


Albert Neutel

28-2-2011 @ 17:20:11 |Van harte aanbevolen. Een paar jaar geleden had HBS de primeur met Tischa's eerste optreden buiten de deur (Myra) met een workshop hoe om te gaan met puberende hockeyers. Ook door de week toepasbaar!a

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram