header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

Bericht van de Toco (1) Eggzperience 2011

20-12-2010

Hoewel het buiten koud is en de velden wit bevroren zijn is de Toco al druk plannen aan het smeden voor Eggzperience editie 12! Habie is nog diep in winterslaap maar de inschrijvingen uit binnen- en buitenland komen al weer binnen in de mailbox van de Toco.

Ook zijn wij nog druk bezig met nieuwe frisse aanwas voor de Toco die van het toernooi in 2011 weer een fantastisch feest gaan maken. Wil je daar bij zijn en wil je de fantastische ervaring om zo’n toernooi te organiseren meemaken? Mail dan de Toco op [email protected]!

Dit jaar kunnen we uiteraard genieten van ons prachtige nieuwe clubhuis. Ook van de heerlijke catering, schone toiletten, knallende feestjes, lekkere koude biertjes en niet te vergeten fanatieke potjes hockey gaan we weer genieten van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april 2011!

Binnenkort komt onze nieuwe website online. Hierop vind je dan het laatste nieuws over Eggzperience, onze sponsoren en uiteraard weer de foto’s van de afgelopen edities en het gastenboek om al je voorpret en roddels te delen!

Wordt nu ook vrienden met Habie om Hyves of facebook!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram