header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

GEZOCHT: Toco-leden

Nieuws afbeelding 1-1-2011

Voor één van de leukste, gezelligste en best georganiseerde hockeytoernooien van Nederland zoeken wij versterking voor het team.

Afgelopen jaar is een deel van de Eggzperience-crew na jaren lang met veel plezier het toernooi georganiseerd te hebben er mee gestopt. De TOCO kan dus aanvulling gebruiken!

Het organiseren van Eggzperience is niet alleen maar vergaderen, het is ook met een gezellige ploeg brainstormen over het toernooi en alles tijdens het toernooi beleven op een hele andere maar super leuke en gezellige manier. Als je op de laatste avond op het podium staat, om je heen kijkt en ziet wat al die mensen een fantastisch paasweekend hebben beleefd dan geeft dat een geweldig gevoel!

Lijkt het jou wat om deel uit te maken van de TOCO? Heb jij tijd om in de voorbereiding 1 keer in de 2 weken en kort voor het toernooi 1 keer per week bij elkaar te komen? Heb jij frisse ideeën om van Eggzperience een nog mooiere hockeybelevenis te maken?

Eggzperience vindt dit jaar plaats van 22 tot 24 april. Wij hebben er weer veel zin in en zijn al druk met de voorbereidingen. Zet de datum in je agenda en houd www.eggzperience.nl in de gaten!

De TOCO

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram