header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Grote Club Actie

Zaterdag 11 september start de lotenverkoop

Nieuws afbeelding 6-9-2010

Ook dit jaar doet HBS weer mee met de Grote Club Actie !

 

In september en oktober gaat de jongste jeugd (t/m C leeftijd) zich hier voor inzetten en start de verkoop van de loten. Een groot deel van de opbrengst van deze loten komt HBS ten goede. Maar liefst 2,40 van een lot van 3 euro!

 

Op 11 september mag worden gestart met verkoop van de loten (niet eerder!)  Tussen nu en 11 september zorg ik voor de distributie van de loten. Ook krijgt elke aanvoerder van de veteranen en senioren een boekje om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om loten te kopen.

 

Alle kinderen krijgen 1 boekje met intekenlijst. Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk loten te verkopen voor je club. Je kunt er nog wat leuke prijzen mee winnen ook. Het gaat als volgt: Op 11 september gaan de kinderen zoveel mogelijk loten verkopen.
 
Op de intekenlijst worden de gegevens van de koper genoteerd. Wij hebben ervoor gekozen om mee doen met betaling via een eenmalige machtiging. Dit is wel zo handig en op die manier hoeven de kinderen niet met geld op straat te lopen. Het voordeel wat hierbij komt kijken is dat je geen papieren lot krijgt, maar een lotnummer op het afschrift van je bankrekening. Voordeel is ook dat als je iets wint, de Grote Club Actie met jou contact opneemt óf de geldprijs op je rekening stort.

 

Vanuit HBS hebben wij per leeftijdsgroep (CDEF) ook een leuke prijs voor het team wat de meeste loten heeft verkocht en ook voor de individuele top verkoper hebben we een leuke prijs.  Door een kleine competitie onderling hopen we dat er met extra enthousiasme wordt verkocht en hopelijk dus meer geld voor de club binnenkomt. 

 

Hieronder wat praktische informatie.

 

  • De managers zorgen voor de verspreiding van de boekjes onder de teamleden. Graag ook uitleg geven wat de bedoeling is en vooral zorgen dat het duidelijk overkomt dat we niet gaan werken met contante loten, dus alleen verkoop via de automatisch incasso
  • De ingevulde boeken kunnen tot en met zaterdag 16 oktober worden ingeleverd (voor de herfstvakantie!) in de brievenbus waar ook de wedstrijdformulieren ingaan( hangt in het clubhuis).
  • Als iemand niet wilt meedoen of maar 1 lot heeft verkocht en klaar is dan verzoeken wij iedereen de boekjes zo snel mogelijk in de brievenbus te deponeren dan kunnen wij de gegevens gaan verwerken.

Kidzonely

 

In de verkoopboekjes van de grote clubactie staat op de eerste pagina een stukje over een verkoopwedstrijd. Dit staat los van de verkoopwedstrijd die wij onderling bij HBS houden. Als je hieraan mee wilt doen stuur dan een mailtje aan: [email protected]

 

Heel veel succes! Mocht er nog iets onduidelijk zijn, kijk dan op de site van HBS www.mhchbs.nlof mail [email protected]

Ik ben mobiel te bereiken op 06-52500508

 

Vriendelijke groet,

Namens HBS en de sponsorcommissie,

Jasja Balm en Manja Valkenberg

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram