header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligerscommissie

GEZOCHT: Barcoördinatoren zaterdagen

Nieuws afbeelding 28-8-2010
Komend seizoen komt er een nieuw clubhuis, met een nieuwe bar en keuken. Het bestuur van HBS wil in samenspraak met de barbeheerder Peter de Haan, de gang van zaken achter de bar verbeteren.

Daarom zoekt de vrijwilligerscommissie barcoördinatoren. Daarnaast blijven we op zaterdag werken met teamouders van jeugdleden die bardienst draaien.
 
Om het rooster rond te krijgen hebben we ongeveer 50 mensen nodig. Je kunt je aanmelden bij de vrijwilligerscommissie (VC). Op de open dag van 28 augustus hebben zich spontaan al 31 barcoördinatoren aangemeld. We zoeken er dus nog een stuk of twintig om het voor een ieder de werkzaamheden overzichtelijk te houden. 
Van de barcoördinator wordt verwacht dat deze de ouders die bardienst draaien, inwerkt en aanstuurt. Omdat je eens per vijf à zes weken drie uur achter de bar staat, weet je hoe alles reilt en zeilt en kan je dat dus makkelijk uitleggen aan de ouders die dienst draaien. Daarnaast heb je wellicht horeca-ervaring - hoeft niet - ben je klantvriendelijk en heb je zin om ervoor te zorgen dat onze leden en gasten zich welkom voelen in ons clubhuis en bij onze bar.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram