header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligerscommissie

Vrijwilligers gezocht voor scheidsrechterscommissie

5-7-2010
Voor de zaterdag jeugd van HBS zoeken we twee vrijwilligers die willen meehelpen met de planning van de scheidsrechters.
 
Je plant dan een paar zaterdagen per jaar de fluitisten van de jeugdwedstrijden in. Voor elk team wijs je een ander team aan, of ouders. Deze bericht je dat ze staan opgesteld. Je hebt contact met de verantwoordelijken van de teams: zij wijzen in hun elftal de fluiters aan. Daarnaast heb je contact met de vaste fluiters van HBS en de ouders die als scheidsrechter opgesteld worden.

Je kunt het vanuit huis doen op elk tijdstip dat je uitkomt, op het websysteem (cms) van HBS. Kennis van fluiten of hockey is niet nodig!

Het is wel fijn als je overweg kunt met email, en vaker op de computer hebt gewerkt, zodat je snel thuis bent in het HBS-systeem. Het werk deel je met twee andere vrijwilligers voor de zaterdagjeugd.

De scheidsrechtercommissie zoekt ook nog mensen die zich bezig houden met:

  • de spelregelcursussen,
  • het begeleiden van nieuwe fluiters,
  • het beoordelen van meer ervaren scheidsrechters,
  • en het contact met het HBS-bestuur en de KNHB.

Ook voor bovenstaande functies hebben we nog vrijwilligers nodig om alles goed te laten verlopen.


Hiervoor zijn we op zoek naar:
  1. vrijwilligers die kunnen organiseren en plannen (hoeven geen fluitervaring te hebben)
  2. vrijwilligers die hun fluitervaring willen overbrengen naar nieuwe en onervaren scheidsrechters op een positieve manier
  3. vrijwilligers die administratieve taken willen doen op projectbasis, zoals het versturen van nieuwe kaarten of het invoeren van gegevens.

Kortom wil je graag jouw bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van HBS en kun je zo nu en dan enkele uren per week missen, dan heeft de scheidsrechterscommissie leuke klussen voor je!

Uiteraard kijken we naar je mogelijkheden en kennis om de juiste functie binnen de commissie te vervullen.

We gaan er vanuit dat je in ieder geval 2 seizoenen binnen de commissie blijft functioneren en dat je actief meedenkt met ons.

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram