header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligerscommissie

Frans Richter vrijwilliger van het jaar 2011

Nieuws afbeelding 6-11-2011

Frans Richter  is de opvolger van Esther Posno als 'Vrijwilliger van het jaar'.  Frans, al jarenlang het gezicht en de ongekroonde voorzitter van de trimmers, werd door de leden gekozen via een enquete op deze website tot Vrijwilliger van het jaar 2011. Van de 203 uitgebrachte stemmen gingen er bijna 37% naar deze genomineerde.

Op gepaste afstand volgde dit jaar de nummers 2 en 3, Jonneke Prinsen en de Jasja Balm. Vier en 5 waren respectievelijk keepersmaterialen-commissaris Joop Barends en de BeeCeeDee-commissie.
Op de vrijwilligersdag waren gedurende de wedstrijd van Dames en Heren 1  meer dan 100 vrijwilligers bijeen onder het genot van een drankje en een hapje. De vrijwilligers die zich ingeschreven hadden kregen onder genot van een glas prosecco een 'HBS-kerstbal' kado en een pin (met HBS-embleem) cadeau.
 
Heren 1 deed ook zijn best om de vrijwilligers te belonen. Het Amsterdamse HIC werd met 3-1 opzij gezet. HIC bewaart geen goede herinnerinigen aan het Vrijwilligersfeest. In 2010 verloren de Amsterdammers tijdens de Vrijwilligersdag met 5-4.
 
Frans Richter kreeg naast de champagne en de bloemen de 'wisselbeker uitgereikt'. De beker wordt als sinds de eind jaren zestig uitgereikt en staat nu bijna vol met namen. Frans zijn portret zal straks op een prominente plek in het clubhuis komen te hangen 

Reacties


Bregje van Walstijn

6-11-2011 @ 20:57:47 |Gefeliciteerd

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram