header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuw clubhuis

LAATSTE KANS. Koop een steen ....verlengd tot 16 mei

Nieuws afbeelding 13-5-2010

Het nieuwe clubhuis komt er aan! De molens bij de gemeente draaien en ook achter de schermen bij HBS draaien de vrijwilligers op volle toeren. Daarbij hebben we uw hulp nodig in het meedenken en meedoen.

Dat meedoen krijgt nu een unieke vorm. Onze vereniging gaat bij voldoende deelname - in een beperkte oplage van 826 stuks en in speciaal HBS-rood - stenen laten maken. In die stenen kan jouw naam komen te staan.

Op elke steen is ruimte voor 15 (lees)tekens. Dat is inclusief spaties. De overige voorwaarden staan op het bij deze mail bijgesloten formulier.

Een steen kost slechts euro 20,-, maar je naam staat dan voor de komende jaren in de muur aan de nieuwe entreezijde van het clubhuis. Wees er snel bij: de eerste 300 zijn al verkocht en de actie loopt nog tot zondag 16 mei van dit jaar. Je kan zoveel stenen kopen als je wilt, mits je voldoet aan de voorwaarden.

Voor sponsoren is er beperkt ruimte aan de voorkant van het gebouw. Informeer voor mogelijkheden bij de [email protected]

Het ingevulde formulier (zie bijlage) moet uiterlijk zondag 16 mei per mail verstuurd zijn naar [email protected] óf binnengekomen zijn bij de penningmeester via mhc HBS, tav de penningmeester, Postbus 50 2060 AB te Bloemendaal.
 
Het bestuur van HBS
 
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram