header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuw clubhuis

Oude clubhuis gaat 31 mei plat

Nieuws afbeelding 24-5-2010
Het is onomkeerbaar: het oude clubhuis wordt op maandag 31 mei gesloopt. Nog een krap twee weken - tot het eind van deze competitie - kunnen de leden nog de herinneringen aan roemrijk verleden koesteren.

In de weken voor de sloop - direct na het BeeCeeDee-toernooi op 25 mei - wordt het clubhuis langzaam leeggehaald. Waardevolle attributen zijn reeds opgeborgen.
 
Vanaf vrijdag 28 mei is er geen gas, water en licht en is het clubhuis volledig ontruimd.  De beregeningsapparatuur van veld 1 is dan aangesloten op een noodvoorziening.

Vanaf maandag 31 mei wordt er begonnen met het weghalen van een asbest binnen in het clubhuis. Dit vormt geen gevaar voor de selectietrainingen. Het afgezette bouwterrein is wel verboden terrein. Mocht er een gevaar voor de trainende leden zijn, dan zal het terrein niet toegankelijk zijn.
 
Op woensdag en donderdag van deze week wordt het bouwdorp ingericht voor de bouwploeg. Daarna haalt brouwer Bavaria haar spullen op en dan gaat onvermijdelijk op maandag 7 juni de sloophamer van firma Bottelier er tegen aan.
 
Noodlokatie
Aannemer Dura Vermeer gaat - onder leiding van architectenbureau MB, de bouw uitvoeren. Aan het begin van het nieuwe seizoen zijn er noodlokaties beschikbaar die aan de kopse kant van veld 1 en 2 worden neergezet.
 
Ondertussen wordt er door het bestuur en de sponsorcommissie een commissie opgezet die zich gaat bezighouden met het interieur en exterieur van het clubhuis.
 
Water- en winddicht
De planning is dat we voor de midwintercompetitie begint een water- en winddicht nieuw clubhuis hebben. De opening van het nieuwe clubhuis staat gepland voor het begin van de lentecompetitie in maart 2011.
 
Maar er gaat nog meer veranderen. Na de bouw van het clubhuis staat de Bergweg op de nominatie om aangepakt te worden door de gemeente Bloemendaal, evenals het pad tussen de velden van BVC en HBS.
 
Fiets- en wandelpad
 
Het idee is om tussen de velden een gescheiden wandel- en fietspad te maken. Goed voor de buurt en goed voor de veiligheid van onze kinderen.
 
Bij HBS zou er dan een grote fietsenstalling komen aan de kopse kant van het hoofdveld. Ook wordt het hek aan de westkant van ons terrein dan vernieuwd.
 
Marten van Vliet
Secretaris

Reacties


Hans Evers

24-5-2010 @ 18:03:27 |Zaterdag 29 mei is er nog een volledig competitieprogramma. Hoe gaat dat dan als alles al afgesloten is? Is er nog koffie? :)

Marten van Vliet

24-5-2010 @ 23:35:24 |Bij voetbalclub BVC

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram