header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsorcommissie

Zelf uw droomvilla bouwen in Bloemendaal?

Nieuws afbeelding 28-1-2010
Op zondag 7 februari van 11.00 – 16.00 uur bent u van harte welkom op Park Brederode om het scala aan mogelijkheden te bekijken dat Park Brederode u biedt op het gebied van particulier opdrachtgeverschap in woongebied Duin & Beek.
 
Aan de voet van de Kennemerduinen zijn nog enkele van de 14 bouwkavels beschikbaar voor het zelf ontwerpen en realiseren van uw eigen droomvilla.
Park Brederode heeft gerenommeerde Nederlandse architecten gevraagd hun visie op de ideale Duin & Beek villa te tonen. Tijdens de manifestatie kunt u een selectie uit de ontwerpen uitvoerig bekijken.
 
Bezoek de kavels

Naast de ontwerpen is volop informatie beschikbaar over alle aspecten van particulier opdrachtgeverschap. Specialisten zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en te laten zien dat particulier opdrachtgeverschap goed te plannen is in tijd en geld.
 
Uiteraard kunt u de bouwkavels bezoeken en tevens een kijkje nemen in de in aanbouw zijnde villa’s in woongebied Duinzicht.

Alle ingezonden ontwerpen – ruim 60! -  zijn dit voorjaar te bezichtigen in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u kijken op www.parkbrederode.nl

Wij verwelkomen u graag op zondag 7 februari aan staande!

www.parkbrederode.nl - sponsor van Dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram