header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Toernooicommissie

Schrijf je nu in voor ZAC 2009!

Nieuws afbeelding 22-5-2009
In de maand juni wordt voor de tweede keer de Zomeravondcompetitie gespeeld. Vier donderdagen achtereen nemen mixed teams van senioren, veteranen en tweedejaars A-spelers het in toernooicompetitie tegen elkaar op.
 
De eerste speelavond is de donderdag na Pinksteren -  4 juni. Op de laatste avond – donderdag 25 juni - worden de finales gespeeld met aansluitend een bbq en een prijsuitreiking.
 
Wat houdt de ZAC precies in?
  • Uit alle aanmeldingen wordt door de ZAC-commissie teams samengesteld van gelijke sterkte, zodat we onderling een leuke competitie krijgen.
  • Per avond speel je twee wedstrijden van 20 of 30 minuten (afhankelijk van het aantal deelnemende teams) en het weer.
  • De kosten bedragen € 25 -30 euro per persoon, contant te betalen op de eerste speelavond. Voor dit bedrag financieren we alle zac-activiteiten waaronder de borrelhappen na afloop van de wedstrijden, de afsluitende bbq, prijzen en andere extra’s.
  • En natuurlijk staat ook de ZAC 2009 in het teken van een thema dat uitstekend aansluit bij het achterliggende seizoen.
Kortom: sluit het seizoen af met ZAC-2009.
 
Inschrijven kan tot en met 21 mei via [email protected]
 
Vermeld bij je aanmelding je naam, emailadres, het team waarin je normaal speelt, en maat van je shirt (S,M,L, XL, XXL).
Niet-leden zijn ook welkom via introductie door leden. Ook willen we graag weten of je een wedstrijd wil fluiten en of je een team onder je hoede wil nemen.

Tot zacs!

Erwin Melger (H7)
vzt ZAC 2009

Marten van Vliet
secretaris ai HBS

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram