header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

Kus van Y0 nr. 4

Nieuws afbeelding 2-4-2009

Kus van Yo

 

Gisteravond hadden we weer de welbekende aanvoerdersbijeekomst en die was zeer goed bezocht! Fijn dankjulliewel hiervoor!!! Helaas was de Toco incompleet wegens veel zieken, maar volgende week zijn we zeker allemaal present!

Er is een hoop besproken met de aanvoedersbijeenkomst en wat ik toch nog even een keertje wil benoemen is dat de feesten op HBS echt besloten zijn! Zonder polsbandje kun je echt niet naar binnen dus geef dit ook door aan HBS-leden die eventueel wel van plan zijn om langs te komen. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken omdat we te maken hebben met een maximum aantal personen dat van de brandweer binnen mag staan. Maar in de Bison Bowling op zondagavond 12 april hebben we nog een afterparty en hier is iedereen van harte welkom! Zeg het voort want ook deze avond moet een knaller worden natuurlijk! En aangezien er op zondagavond een aantal externe teams al naar huis moeten, kunnen we nog wel wat ‘verse’ feestgangers gebruiken!

Verder kan ik nog melden dat Wino Dirks van cateringbedrijf Twin maandag is geweest. Het wordt weer smikkelen en smullen hoor volgende week! Heerlijk avondeten op zaterdag en een super barbecue op zondag! En natuurlijk een lekkere ‘vette bek’ zaterdagavond laat! Zorg dat je je pasje hiervoor steeds bij je hebt anders gaat dat heerlijk eten aan je neus voorbij!

Tot slot wil ik jullie er nog even op attenderen om te kijken op de site, er staan weer nieuwe sponsoren bij (HULDE, HULDE, HULDE!!!!) en misschien kun je nog een berichtje achterlaten in het gastenboek, altijd gezellig toch?!

Nou ja, rest mij jullie alleen te melden dat het nog maar 10 nachtjes slapen is!!! De tijd vliegt, ik kan niet wachten!!!!!!!!!!

 

Namens de Toco,

Kus van Yo!!!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram