header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
EGGZperience, hét paastoernooi

KUS van Yo!!

17-3-2009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kus van Yo

Even leek het erop dat Habie mijn taak over zou nemen, maar ik ben er weer, de Kus van Yo is in ere hersteld! Het gaat fantastisch met de voorbereidingen en dat is maar goed ook want we hebben dit jaar tenslotte wat te vieren, EGGZperience 10!!!!! Een jubileum en daar gaan we uiteraard de nodige aandacht aan besteden!

We zijn inmiddels elke maandag aan het vergaderen op HBS en vaak ontvangen we dan ook mensen die belangrijk zijn voor het Toernooi. Vorige week maandag hadden we de 2 grootste sponsoren, Auto Lease Company en The Bacon Specialist op bezoek om het sponsorschap met hen door te spreken. Het was erg gezellig moet ik zeggen, jullie zullen ze vast wel ontmoeten tijdens EGGZperience 10 want ze zijn zeker van plan langs te komen! Kijk alvast op de sites voor meer informatie betreffende hun bedrijven; respectievelijk www.autoleasecompany.nl en www.baconspecialist.com

Naast deze briljante sponsoren zijn er nog een aantal oude bekenden waar we niet buiten kunnen. Denk bijvoorbeeld aan BK grondlogistiek (www.bkgrondlogistiek.nl), Haarlem Online (www.haarlemonline.nl), MEOS (www.meos.nl) en Joost Peltenburg. Helemaal top dat ook zij weer van de partij zijn dit jaar want ook zonder hen hebben we geen EGGZperience!!! Op sponsorgebied is ook Bison Bowling weer van de partij, gelukkig maar want daar zal dit jaar wederom de afterparty plaatsvinden. Op deze afterparty is iedereen welkom dus vrienden, vriendinnen, familie, buren, kennissen en andere mensen die niet deel konden nemen aan EGGZperience 10!

De deelnemende teams staan inmiddels op onze site www.eggzperience.nl en hier staan ook de tijden van de feesten, regels en andere belangrijke zaken op. Tevens kun je op de site iets achterlaten in het gastenboek, altijd leuk natuurlijk!

Dan tot slot, nog maar 29 nachtjes, de tijd vliegt!

 

Kus van Yo!!!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram